Holendrechtstraat 3-1

Overzicht

Vraagprijs: € 530.000 k.k.
Soort: Koop
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 1
Slaapkamers: 3
Woonoppervlakte: 71 m2
 

Beschrijving:

Ruim, licht en goed ingedeeld 4 kamer appartement (ca. 71 m2) met zonnig balkon op het oosten. Het betreft een keurig onderhouden appartement met eigen opgang waar je niets meer aan hoeft te doen. Gelegen in De Rivierenbuurt en gebouwd in de sfeervolle Amsterdamse School architectuur.

Ligging:

De woning is gelegen in de Rivierenbuurt bij de Amstel, op de hoek van het Amstelkanaal. Het betreft een zeer centrale ligging. Op loopafstand zijn goede verbindingen voor het openbaar vervoer; Station Amstel is nabij, er is een grote diversiteit aan winkels, restaurants en cafés. De Rijnstraat en van Woustraat zijn om de hoek waar men terecht kan voor de dagelijkse boodschappen. De gezellige oevers van de Amstel, de levendige Pijp maar ook het Rembrandtplein zijn niet ver. Je woont dus in een rustige straat vlakbij veel vertier. 

VVE:

Er is sprake van een actieve Vereniging van Eigenaren. De VvE wordt professioneel beheerd door VvE-tje.nl. Servicekosten ca. € 50,- per maand. 

Erfpacht:

De woning is gelegen op voortdurende erfpachtgrond uitgegeven door de Gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon is € 348,96per jaar. De voorwaarden 2000 zijn van toepassing. De huidige termijn loopt tot 31 oktober 2046. 

Bijzonderheid:

In de splitsingsakte is het gebruik van het terras (ca. 15 m2) opgenomen. Ook is er bouwkundig rekening gehouden dat de ramen vervangen kunnen worden door openslaande deuren. Een vergunning is hiervoor nog niet aangevraagd.


Overige informatie

Type woning: Vrijstaand
Woonoppervlak: 71 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Ligging: Zuid
Aantal kamers: 4
Te Koop: