Keizergracht 129-A 131-D

Overzicht

Vraagprijs: € 2.950.000 k.k.
Soort: Koop
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 2
Slaapkamers: 5
Woonoppervlakte: 308 m2
 

Ongelooflijk sfeervol familiehuis met tuin en garage. Het geheel, inclusief garage, heeft een vloeroppervlakte van ca. 415 m2. De tuin is ca. 130m2 en heeft een breedte van 14,5 meter.

Indeling:
Via de bordestrap kom je door de voordeur in de centrale hal. Dit is tevens het niveau waar je het in het achterhuis gelegen appartement binnenkomt.
Ruime hal met garderobekast, toilet met fonteintje. De studeerkamer is aan de rechterkant en heeft veel lichtinval middels de openslaande deuren naar de patio. Vanuit de ruime hal is een aantal treden lager de gezellige woonkeuken met open haard en toegang tot de tuin.

Vanuit woonkeuken bereik je de ca. 6 treden lager gelegen bijkeuken en de entree van de provisieruimte. Hier bevinden zich ook de CV en ruimte voor was/droogmachines. Nogmaals een aantal treden lager is de wijnkelder.

Tevens bereik je via de keuken een gang die toegang geeft tot 3 slaapvertrekken, 2 badkamers en de ruime garage. De ouderslaapkamer heeft een badkamer en suite en openslaande deuren naar de tuin. De twee overige slaapkamers delen een badkamer.
De garage is voorzien van een lange wand met inbouwkasten.

Als je bij binnenkomst van het appartement vanuit de hal 6 treden omhoog gaat kom je in de zitkamer met een grote open haard, drie hoge ramen met uitzicht op de tuin, hoog balken plafond en een en suite naar de eetkamer/study.
De tuingerichte eetkamer heeft 3 ramen, een balken plafond en biedt toegang tot een 4e slaapkamer die voorzien is van een wastafel en een ruime inbouwkast.

Ligging:
Het appartement is gelegen tussen de Leliegracht en de Brouwersgracht. Waarschijnlijk overbodig om aan te geven maar alles is op loopafstand, zowel de winkels en supermarkten als ook het Centraal Station met trein, metro en bus verbindingen, scholen, kinderdag-opvang etc.

Bijzonderheden:
- Rijksmonument.
- 2 appartementsrechten.
- Eigen grond.
- 7 kamers en een woonkeuken.
- 2 badkamers.
2 goedwerkende open haarden.
- Brede tuin op het Zuidoosten.
- Wijnkelder.
- Ruime bijkeuken.
- Garage.

Parkeren:
Het object heeft een garage die plaats biedt aan 2 auto's. Ook is parkeren mogelijk op de openbare weg met vergunning dan wel betaald parkeren.

Aantal m2:
De totale oppervlakte is ca. 415 m2. Dit is inclusief garage en overige niet-woonruimte.
Conform de NEN-meting is het netto woonoppervlak (zonder garage en overige ruimtes) 308 m2.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een actieve Vereniging van Eigenaars bestaande uit 7 leden.
Een meer jaren onderhoudsplan is aanwezig. Het beheer wordt intern door een van de eigenaren geregeld.
Ten minste een keer per jaar is een vergadering.
Er is een huishoudelijk regelement.
De servicekosten bedragen ca. € 830,- per maand.

Overige informatie

Type woning: Appartement
Woonoppervlak: 308 m2
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Ligging: Centrum
Aantal kamers: 7
Te Koop: