Prinsengracht 153-A-2

Overzicht

Vraagprijs: € 1.940 p.m.
Soort: Huur
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 1
Slaapkamers: 1
Woonoppervlakte: 72 m2
 
PDF: prinsengracht-153-a-2.pdf

Leuk appartement (geheel gemeubileerd) van ca. 72 m2 met groot dakterras (ca. 55 m2) gelegen aan de Prinsengracht met uitzicht richting de Noordermarkt in de Jordaan van Amsterdam. Het appartement is onderdeel van een monumentaal pand. Het object is gesitueerd midden in de Jordaan waardoor je een groot scala van uitgaansgelegenheden hebt. Ook alle winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand gelegen.

Beschrijving:

Geheel gemeubileerd appartement gelegen op de tweede verdieping met uitzicht op de gracht, met riant dakterras aan de achterzijde.

Het appartement heeft een mooie woonkeuken voorzien van diverse apparatuur en een fraaie houten vloer. Het sanitair is goed verzorgd. Tevens is een zeer ruime slaapkamer aan de achterzijde welke toegang geeft tot het dakterras.

Indeling:

Entree; hal, woonkamer met 3 ramen aan de voorzijde met uitzicht op de Prinsengracht; riante hal in het midden met toegang tot de badkamer voorzien van ligbad/douche, vaste wastafel en design radiator. Woonkeuken aan de achterzijde voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer aan achterzijde, met toegang tot het ruime dakterras van ca. 50m2.


Overige informatie

Type woning: Appartement
Woonoppervlak: 72 m2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Ligging: Centrum
Ligging: Aan water
Ligging: Vrij uitzicht
Aantal kamers: 2
Status: Te huur