Wilhelminastraat 106-IV

Verkocht onder voorbehoud

Overzicht

Vraagprijs: € 449.000 k.k.
Soort: Koop
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 1
Slaapkamers: 1
Woonoppervlakte: 58 m2
 

Op een van de leukste stukken van de Wilhelminastraat een recent volledig gerenoveerd top appartement (ca. 58m²) met prachtig dakterras (ca. 27m²), op de bovenste verdieping van een pand uit 1899. In 2007 is de fundering vernieuwd. Het pand is 2012 gesplitst en in 2016 is het appartement op IV-hoog gecreëerd. Het dakterras is via een vaste trap en een dak huisje (van ca 3m²) bereikbaar.

Het appartement is gelegen in het geliefde Oud-West, nabij het Vondelpark, de J.P Heijestraat en de Overtoom waar zich winkels, horeca en vermaak bevinden.

Het appartement is uitstekend te bereiken middels openbaar vervoer, er zijn diverse tram- en buslijnen in de nabije omgeving.

Indeling:

De entree van het appartement is op de derde verdieping. Daarachter ligt een klein halletje met de meterkast en de trap naar de vierde verdieping. Deze trap komt uit in een centrale hal. Aan de voorzijde ligt de woonkamer met open keuken en trap naar de dakopbouw en het dakterras. Aan achterzijde ligt de grote slaapkamer. In het middendeel liggen de aparte wc, de badkamer en de cv-kast.  Bij de indeling en het nieuwe raam in de slaapkamer is rekening gehouden met een eventueel (toekomstige) wens van een aparte tweede slaapkamer. De keuken is voorzien van alle inbouw apparatuur. De badkamer bevat een royale inloop douche, een brede wastafel met twee kranen, een brede spiegel en een design radiator. De aparte wc bevat een zwevend toilet en fonteintje.


Overige informatie

Type woning: Appartement
Woonoppervlak: 58 m2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Ligging: Rustige straat
Ligging: Vrij uitzicht
Aantal kamers: 2
Status: Verkocht onder voorbehoud