Stille verkoop

Op één van de fraaiste locaties in locaties van Durgerdam bieden wij een geweldig vrijstaand (stenen) huis aan!

Voor liefhebbers van het buitenleven, watersport en privacy die toch niet ver van alle geneugten van de stad verwijderd willen zien bieden wij een unieke kans om je droom waar te maken! Op een groot perceel (deels) eigen grond bieden wij een geweldige vrijstaande karakteristieke woning aan die aan de achterzijde grenst aan de open weilanden en aan de voorzijde is voorzien van een immens grote eigen steiger in het Buiten-IJ.

Omdat het pand verscholen ligt achter een fraai theehuis aan de voorzijde en niet direct aan de straat heeft u geen last van het verkeer op de dijk.

Zowel de villa als de tuin bieden geweldige mogelijkheden en kan er indien gewenst op eigen grond geparkeerd worden.

Het gehele pand is in 2002 voorzien van een nieuwe fundering en is vanwege het feit dat het volledig is opgetrokken uit steen, zonder de charme van begin vorige eeuw te verliezen, een zeldzaamheid in Durgerdam. Ook de garage cq berging is gefundeerd.

De ligging van Durgerdam is ideaal met goede verbindingen met de A-10, het openbaar vervoer en alle primaire benodigdheden zoals scholen, winkels en supermarkten. Daarnaast op fietsafstand alle voorzieningen die Amsterdam Centrum heeft te bieden, zonder dagelijks de drukte om je heen!

Voor verdere informatie voor deze prachtige kans kunt U met ons kantoor contact opnemen.